måndag 10 maj 2010

Back in town!

I torsdags landade man i Göteborg hos Therese & Sakarias. Blev bjuden på god middag och myste i soffan.. Fredagen vandrade man i Nordstan och kollade butiker, inhandlade alkohol och sen blev det Sallads-lunch med gumman innan hon gick tillbaka till jobbet och ja åkte tillbaka till Olskroken. Hemmagjord potatisgratäng och helgrillad kyckling blev det till kvällen och massa tjejmys, hårfärgning & tillagning av snittar till Lördagens fest.. Kvällen slutade dock väldigt oväntat..

Lördagen gjorde vi oss redo för en heldag på Liseberg.. Dock regnade det men inte hindrade det mig & Therese från att dra på oss luvan och göra Liseberg;)

Öl & cider inhandlades mellan karusellerna och vi skrek av skratt!

Hem igen halvblöta och iskalla men med ett leende på läpparna drog man en snabbdusch, sminkade sig och landade i soffan för ett glas vin som blev en flaska, grogg och mer grogg. Fler och fler ramlade in och vi hade riktigt kul!

Ut på ett ställe som hette Lounge!

Söndagen ville man bara pausa och stanna kvar hemma hos min gamle vän, dock gick tåger 17.12 och det var dags att återvända till vardagen!
Första dagen på jobbet idag efter 2 veckors sjukskrivning, trött och sliten men glad att vara tillbaka! Dock kort vecka denna vecka då det är röd dag på torsdag! varit & handlat och besökt min familj för att fira lillebror som inte ville dyka upp på sitt eget kalas så vi firade utan honom. Presentkort på Oneoff blev det då han ska köpa skateboard:)

Nu bara mysa i soffan!

Puss

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar