lördag 1 maj 2010

1 Maj

Haft en trevlig helg.. Utgång i Torsdags med Sandra! Drog en middag på Ankan, sen stannade vi kvar där och dansade och drack öl:)

Seg fre måste ja säga! Tog lång tid för mig att bli redo för alkoholen igen.. När vi väl klättrat upp i skogen till grillplatsen med all packning och mat så vare bara att dra i sig vinet. Mysig eld, flintastek på grillen och ljudet från munspel och guitars var temat för kvällen.

Spöregna såklart efter ett tag men vi drog sakerna under vattentornet där vi lekte lite games och lyssna på fina sånger som grabbarna bjöd på!
Rastlös som ja är drog ja till bussen runt tio, hem och försökte få bort lukten av eld, sen vidare till Biljard nian för att möta Östa, några till och Wallin! D var trevligt.. Drog med dom till Ankan där vi spenderade natten!

Idag är en ännu segare dag och Carro ska vara hemma med sin Milton ikväll men kan lova att det kliar i fingrarna! men imorn drar vi till Deje en sväng och hälsar på morbror!

Sjukskriven heela veckan också btw!
Drar till Göteborg på fre för en helg med dom bästa, Liseberg och fest!

En sista sak, inge mer drama nu! Jag har inte sagt nått, bryr mig inte vad ni gör heller för den delen! Men ja gör precis som jag själv vill...


Puss

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar